kasut baru : )

 

heyy heyy ! today wana shoppng agy taw , wana beli kasut agy , okey ta kasut tue . . . banyak taw  kdai wana pegy usya2 , haaa. . . wana nak story about 1st wana pegy cary kasut , wana pusing2 laa 1 tempat , jalan punye jalan tak jugak nmpk yg boleh uat wana in love ngan kasut uhh.. so round round lagy , sampay wana terjumpa kasut tue comel sangat , but law comel comel pown tak tahan lor , so cari cari lagy . sampai laa jumpe kasut at atas uhh . na tao ta harga die , murah jep lor . just VERN'S  rm69.90 .haaa , taan kan , pape pown bole bedal jep. .lpas ny tapayah nak beli beli dah , beli satu suda kan kan ! diew ad 2 caler , blue n brown , but wana plih blue , bcos len skit kot kale diew , tak la same jep ! so nty wana da jady tinggi . so korunk dak dak uitm , espcially ! fatin n dak class PD0021C ta bole buli wana agy , law korunk brani buli , wana sagat pale gune kasut ny tao .. HAHA !




nora eleena & 3 2 1 cinta

*drama nora eleena*

yeayy ! now wana nak story story sikit macam mana wana boleh jatuh cinta dengan drama nora eleena ny , act wana tatao pown about drama ny , malu malu ^.^" ,  wna slalu dgar fatin cite sal nora eleena , wna tatao ouhh jln cite diew , fatin kate best , citenye romantis , wooaaaa romantis . . . tringin pulak nk nengok , then time class mgt , tetibe plak miss najihah cite sal nora eleena . fatin kate diew nengok . ciap na copy cite at miss agy kan kan ! HAHA . wana ap agy cpat cpat pnjam pndrive fatin cos na nengok cgat kan ap yg best ngan cite uhh ! base la orunk peraq ta pena ngok drama drama ny , hiii , 1 st nengok ! ap jady agak agak ?  lyan punye lyan sampy ke suboh tao wana ngok cite ny , sedey kowt  cmpy menangis wana .. hahaha. malunye =.= . tapy best best , time tue mmg ta pk na tido , just pk na tao ap jdy jep last citenye , romantis sgat sgat ! , adoii ny yg jeles ny .. issshhh : )
*3 2 1 cinta*

haaahh ! ny 1 agy mede na story.. haishhh . . . act cite ny baru jep wna nengok . ngok at atas uhh tarikh diew blan jun tao , wna bru nengok blan july ny , mmg towl2 ketinggalan lah kan .. base la dok kompleks smuenye akan ketinggalan law story story baru ny , cite ny 1st wana tao time wna nengok tb tetibe jep kua iklan sal 3 2 1 cinta , ngok iklan pown da jtoh aty ny , ap agy , tros bkak youtube n ngok . best la cite ny , cos "apabila perempuan 37:1 lelaki ". wooaaaa ! haiyaa... wna pown takot juga meh , law tade jdoh kne dok sorunk sorunk.. hmmmm. tamo tamo  ! nanty wana ngis... ishhh ! ap lor pk cm tue kan , mesty ad jodoh nye nanty , saba wana , nanty jumpe gak mr.right kan kan . hiiii : ) , bape kali ntah ulang cite ny , adoii . da khatam suda jalan citenye .


 

happy befday wana !

 
ellooo ellooo . . .  now i'm 18 years old ! hii.... time teenagers da abes kowt , now da nak hampir dewase , ta suke tak suke ! adooiii. . .  , tapy yang paling best time befday wana uhh fatin & yana blanje wana beli kek n makan ouhh , baikkn dorunk , ta pena ad kwan sebaik ini, tenkz syang : ) ,  wana choose sweet apple , cos tempat diew romatis gitu , tengoklah gambar at atas uhh . . .cantikkn tempat diew ! dulu ta tawu pown tempat ny , yana & fatin ta bgtaw ! last2 bgtaw jgak , abes la korunk , KFC mmg ta dpat da ! sweet apple jew k . . . HAHA ! then abg nafie n gf diew pown ad .. huhu , act wna ta ksah pown diew na bwak sape , pastue kan , ad kesah time na balik uhh , ad mmbe bek wana at uitm , nme diew 'shafiq' , hey syafiq ! if you bace niey mzty you tao why i nangis kan ! act fatin ad msg u , tnye you kat mne time tue , you kte you uat assgment , then you msg fatin balik you tnye diew 'masih di situ ke' then fatin rep coz iteorunk da na blik , after than , time i nek van , i nmpk u lalu at tepi van uhh . . . you taw tak bertape kejutnye i , haiyaa.. nangis suda... then fatin call you , you kate you dkat kolej you tngah uat assgment kan kan ! perhh... mmg terbaek lah ! fatin dgar mcm at terminal tao tak ! pastue fatin ta kasi i angkat call you... huhh gramnye i . . .  ! then balik tue , bawak balik kek yg lebey uhh , last2 kek tue men perang2 dekat bilik dpan , HAHA !  papepown , wana tak terase ap yg u all uat ! chill chill suda kan , mlas mau gado : ) sape yang uat salah tue mntk mf jew k . . . TQ---->13.july.2011