happy befday wana !

 
ellooo ellooo . . .  now i'm 18 years old ! hii.... time teenagers da abes kowt , now da nak hampir dewase , ta suke tak suke ! adooiii. . .  , tapy yang paling best time befday wana uhh fatin & yana blanje wana beli kek n makan ouhh , baikkn dorunk , ta pena ad kwan sebaik ini, tenkz syang : ) ,  wana choose sweet apple , cos tempat diew romatis gitu , tengoklah gambar at atas uhh . . .cantikkn tempat diew ! dulu ta tawu pown tempat ny , yana & fatin ta bgtaw ! last2 bgtaw jgak , abes la korunk , KFC mmg ta dpat da ! sweet apple jew k . . . HAHA ! then abg nafie n gf diew pown ad .. huhu , act wna ta ksah pown diew na bwak sape , pastue kan , ad kesah time na balik uhh , ad mmbe bek wana at uitm , nme diew 'shafiq' , hey syafiq ! if you bace niey mzty you tao why i nangis kan ! act fatin ad msg u , tnye you kat mne time tue , you kte you uat assgment , then you msg fatin balik you tnye diew 'masih di situ ke' then fatin rep coz iteorunk da na blik , after than , time i nek van , i nmpk u lalu at tepi van uhh . . . you taw tak bertape kejutnye i , haiyaa.. nangis suda... then fatin call you , you kate you dkat kolej you tngah uat assgment kan kan ! perhh... mmg terbaek lah ! fatin dgar mcm at terminal tao tak ! pastue fatin ta kasi i angkat call you... huhh gramnye i . . .  ! then balik tue , bawak balik kek yg lebey uhh , last2 kek tue men perang2 dekat bilik dpan , HAHA !  papepown , wana tak terase ap yg u all uat ! chill chill suda kan , mlas mau gado : ) sape yang uat salah tue mntk mf jew k . . . TQ---->13.july.2011





Tiada ulasan:

Catat Ulasan