gadis seperti aku ! awww awww



memang takkan ada gadis seperti aku
tapi yang lebih BAIK banyak
memang takkan ada gadis SEHEBAT aku
tapi yang lebih hebat banyak
maka tak perlu kau susah hati
banyak lagi gadis yang bisa kau pilih
untuk kau jadikan sandaran hati

memang takkan ada gadis SESEKSI aku
tapi yang lebih seksi banyak
memang takkan ada gadis SECOMEL aku
tapi yang lebih comel banyak
maka tak perlu pujuk rayu itu
jangan sampai kau rendahkan dirimu
memaksa aku tuk jadi pacarmu

ohh baby baby jangan kau marah
sebab ku tolak
ku tahu kamu kaya dan baik budi bahasa
ku yakin pasti ada gadis yang akan suka
ohh baby jangan kau dendam
sebab ku enggan
bercinta aku mahu tapi tidak denganmu
ku sudah ada satu kekasih yang menunggu

ceritanya aku mahu belajar setia
makanya dari itu kamu jangan memaksa
kerna aku memang tak bisa mendua oooooo....

p/s : suke gila kat lagu niey . comel sangat sangat .. enjoyy yaaa !

belajar men gitar

tady wana belajar men gitar dengn iman . adekk angkat wana larhh ...! hmm... penat laa , susah sangat ! wana suke ngat bnyi gitar tpy sampay skunk sengal ta reti reti lagy . adooiii bile laa na pndy2 oiii cek wanazariah oiii ! apekejadahnye blaja lao ta reti reti ! if wana da reti wana na buat video byk2 letak kat youtube wana . huhhh . mesti best .. gempak tue ta la sangat ! sebab kuakui suara ta sesedap manepon . HAHA ! tapi tapi tapi kan ... wana suke lelaki yg pandai men gitar sebab wana suke lagu yg bermusik gitar shj . sedap didengar n romantis !wahhhh <3 ... walaupapepon chaiyook chaiyokk wana... suatu hri nanti akan pandai jugak maen mende alah nie.. nengok laa nanti . tu pon lao rajin. HAHA ^______^

lemang oh lemang

now nak membebel pasal lemang pulang , dah abes raye wana baru sebok sebok ngan lemang kan ! bedal je lahhh ! na tau cite sebenar bace ny ... mase abah amek wana kat uitm aritue ... abah singgah laa kat umah sdare wana kat triang . mulelah maklang bukak cite sal polis tempah kat maklang n paklang wana lemang . dorunk bukan jual lemang sbelom ny , just bukak kedai makan adelah.. haishhh ta faham lahh.. then due ari esoknya abah bertungkus lumus cari lemang.. punye laa byk . semangat tol ! sekali gus pergi hantar yana .. ermm yana ikot wana alek then g antar anak org ny alek umah die... cian die , lao ta kene aja adek die , die tanak alek awal ! but  sokey nanty dtg lagy ... wana malas sebernanye .. but nak kene antar yana follow jugak lahhh ... mase mule2 too macam malas na sentoh buluh tue . miang kot .. but dah gedik sangat nak rase cm ne buat lemang kan .. layan je ! da laa ta bwak baju lebeyh ! redha je ap yg jadi ... hahaha ! ny haa pic yg wana sempat snap time menghancurkan daun pisang tuu ... ehh ehhh ! jgn silap k wana reti buat !

 then malam tue antar yana alek jengka 14 ! hmm sedeyh rase... die antar msg ny kat wana
[ wana thank 4 everything...sy gmbra dpt knl awk n family awk..thank wana i miss u n our family..sy dpt kenal dnia luar dri awk..kngn sy bnyk b'sme awk..thank dear ] hmmm... mmg ta mengalir pon air mate wana bace msg yana lepas wana antar die alek umah :(

for yana---> dear , welcome ! hope awk tc tao ! jgn ulg kesalahan due kaly n elakkan sume tue k ! lepas ny ape ape hal contct sy k , jgan lupe tros tao.... i will miss youn ilysomuch