blaja maen pool

wauuu wana maen pool ? huhu normal laa kan ! wana kan ske maen prmaenan mcm ny cos relax jee ! actually wana baru je blaja maen pool ny , ta bape hebat sngat , stakat maen cikai2 tue bole laaa if na lwan ta bole lg , cos ta ckup power ! wna maen pool ny kat mlake , wna stay melake time cuty sem ny , ntah lah sejak kbelkangan ny wna ta suke nk dok umah , mybe sunyi or ade sebab2 len , ntahh laa wna pon tatau . allah yg tau segalanya ... biarkan je lah !


wana dan cadbury :-)

assalamualaikum kawan2 ! shat ke ari ny , if ta shat g jumpe dokter tau :)

   okayh , now wana na cite pasal wana dan cadbury , actually wana suke sangat mkn cadbury , wana pon tatau knp wana suke sangat cadbury , especially perisa BLACK FOREST , if wana couple , ptus cinte tekanan perasaan , ketawa dan menangis , mesty wana beli cadbury n mkn cadbury tue skit demi sedikit , dari yg kcik sampai cadbury pling besar wana beli , puaskan mkn ... ishhh2 gemok nnty .. ouucchhh dont worry cos da lame wana mkn cadbury ta penah bdan wana naek , but pp biasalah mcm mak wana kate pp dah mcm doraemon . HAHA ! tak suke ..huhh ! but dengan cadbury juge tercipta knangan mnis dan pahit wana , kenape ? ta payah laa tahu kan . hahaaa , aishhh bek tayah cite always privacy . but mmg ta bole cite pon , ex bf or bf wana jew yg tao :) 
but now tade bf lagi ! hmm tue je lah kot , wana letak koleksi pic wana dgn cadbury okay ... tenkz cos mmbuang wktu bce cite2 wana , tata titi tutu

idop wana ceria dgn adanya cadbury :)

LOL - lelaki pandai masak

LOL . okayh ape itu LOL ? hiii... LOL tue singkatan LELAKI OH LELAKI . wana ny tak la bape cantik sangat tp mmg ta cantik pon , korunk je yg rabun .haishhh. . . dan wana buknlah seperfect mane . tapi tapi tapi wana nak jugak cite sal lelaki yg wana suke n tak suke . wana tak tulis sume , but one by one .wana akn tulis sal LOL ble2 mse bkn setiap hri k , if wna ase wna na tlis sal mnde ny wna update lgi tao !  baru la best na citekan cm ny ,wait yee hahaha :) setiap manusia msty ade ciri2 psangn yg die suke or tak kan , sama la mcm wana jugak . haihh , abes la korunk wahai LOL oii if dpt girl mcm wana ny . HAHA =.=" . okeyh 1st ciri yg wana nak mulakan tok LOL ny ialah 

LELAKI YANG PANDAI MASAK

haaa ! ny yg wana suke ny , lelaki yg pndai masak , msak pape lah yg best2 ,base lah wana kan kuat mkn . tapi lao stakat goreng telur , ikan , mask nasi or yg simple2 hmm...mcm time wana lapa wana mls na msk wana msk tue je laa..HAHA ! bek tapayah , ny lelaki yg betol2 pndai msak , alaaa wana pon bkanlah hebat sgt masak memasak ny , but bole la kan , ta sehebat chef wan , tapi lelaki makin comel bile memasak kan , huhu suke suke suke :) bkan ape , nanty if wana sakit ke bole la die mskkn tok wana , bukan beli kat kedai okayh ! , if msk sendiri kan cepat sikit wana sembuh , biasalah masakan dari org tersyg , sure msk tue dengn prasaan kasih sygkan   ..... eeee seronok ^.^

pipi mcm doraemon

hello hello ! wana nak cite pasal 1 kisah niey , ianya ade mngene dgan doraemon , knp doraemon ? apbla tbe cuty sem ny , sume student balik rumah kan ! dan termasoklah wana . so kalau dok rumah tue sure takde kije yg harus dibuat . hanya makan , maen game , bermuka buku dan tido .. haishh ape lah na jdy budak sorg ny .. HAHA ! sampai lahh mak wana cakap . " adek mak beli makanan byak2 niey adek mkan bg habis erk biar sampai pipi nek mcm doraemon tue " wahh ! ny sangat perli =.=" ! tapi mmg betul pon pp da nek . argghhh ! ny laa sbbnye wana ta suke dok uma , kalau perut ny ta lapar sesaat mmg ta sah , mane taknye dok umah kan mkn free tak beragak la mkn tue , if dok kat hostel dlu or rumh bujang mkn kene had skit . maklumlah kene kuarkan duit sendiri kan , haishhhh ! mkn byk2 pon badan ta pernah nak naek , pp pulak yg terover ! mak mmg pandai ambil hati wana , die pnye laa swoh wana mkn smpai die msak mkanan kegemaran wana ! mmg ta berpinggan2 wana makan kan ! oppsss kantoi mkn bnyak la pulak , tpi tak kesah la kan kan :) lalalalalala~ tata 



virgin !

okayh now wana na cite sal VIRGIN ! woooooo.... relax2 ! ny bukan na cite sal mende2 tue , wana na cite sal movie endon , tajuk die virgin ... haishhhh ta pasal2 wana kene gam nanti tulis bukan bukan kan 


 haaa ! ny die tajuk2 die.... mmbe wana yg bukak aritue ! 1st ase cite niey len mcm je kan , last2 alaaaa.. mcm cite aku masih dara jugak ! but yg wana na cite sal movie virgin , kenape wana nengok sampai virgin3 , cite die pasal anak2 remaje perempuan , yg mempertahankan virgin mereka dari dunia sosial , serangan n godaan lelaki... eeeee.. seram je bnyi diee.... ! wana nengok cite ny da mcm cite korea dah , sedeyh sangat smpy nangis nangis... arrrggghh malunye =.=  ! but cite ny nice .... tpy agak oppssss ! nanti kene gam .... cite remaje sosial mmg lah bergitu kot.. hmmm ntahla , nengok la sendiri , len org len pndapat kan .