LOL - lelaki pandai masak

LOL . okayh ape itu LOL ? hiii... LOL tue singkatan LELAKI OH LELAKI . wana ny tak la bape cantik sangat tp mmg ta cantik pon , korunk je yg rabun .haishhh. . . dan wana buknlah seperfect mane . tapi tapi tapi wana nak jugak cite sal lelaki yg wana suke n tak suke . wana tak tulis sume , but one by one .wana akn tulis sal LOL ble2 mse bkn setiap hri k , if wna ase wna na tlis sal mnde ny wna update lgi tao !  baru la best na citekan cm ny ,wait yee hahaha :) setiap manusia msty ade ciri2 psangn yg die suke or tak kan , sama la mcm wana jugak . haihh , abes la korunk wahai LOL oii if dpt girl mcm wana ny . HAHA =.=" . okeyh 1st ciri yg wana nak mulakan tok LOL ny ialah 

LELAKI YANG PANDAI MASAK

haaa ! ny yg wana suke ny , lelaki yg pndai masak , msak pape lah yg best2 ,base lah wana kan kuat mkn . tapi lao stakat goreng telur , ikan , mask nasi or yg simple2 hmm...mcm time wana lapa wana mls na msk wana msk tue je laa..HAHA ! bek tapayah , ny lelaki yg betol2 pndai msak , alaaa wana pon bkanlah hebat sgt masak memasak ny , but bole la kan , ta sehebat chef wan , tapi lelaki makin comel bile memasak kan , huhu suke suke suke :) bkan ape , nanty if wana sakit ke bole la die mskkn tok wana , bukan beli kat kedai okayh ! , if msk sendiri kan cepat sikit wana sembuh , biasalah masakan dari org tersyg , sure msk tue dengn prasaan kasih sygkan   ..... eeee seronok ^.^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan