virgin !

okayh now wana na cite sal VIRGIN ! woooooo.... relax2 ! ny bukan na cite sal mende2 tue , wana na cite sal movie endon , tajuk die virgin ... haishhhh ta pasal2 wana kene gam nanti tulis bukan bukan kan 


 haaa ! ny die tajuk2 die.... mmbe wana yg bukak aritue ! 1st ase cite niey len mcm je kan , last2 alaaaa.. mcm cite aku masih dara jugak ! but yg wana na cite sal movie virgin , kenape wana nengok sampai virgin3 , cite die pasal anak2 remaje perempuan , yg mempertahankan virgin mereka dari dunia sosial , serangan n godaan lelaki... eeeee.. seram je bnyi diee.... ! wana nengok cite ny da mcm cite korea dah , sedeyh sangat smpy nangis nangis... arrrggghh malunye =.=  ! but cite ny nice .... tpy agak oppssss ! nanti kene gam .... cite remaje sosial mmg lah bergitu kot.. hmmm ntahla , nengok la sendiri , len org len pndapat kan .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan