wana dan cadbury :-)

assalamualaikum kawan2 ! shat ke ari ny , if ta shat g jumpe dokter tau :)

   okayh , now wana na cite pasal wana dan cadbury , actually wana suke sangat mkn cadbury , wana pon tatau knp wana suke sangat cadbury , especially perisa BLACK FOREST , if wana couple , ptus cinte tekanan perasaan , ketawa dan menangis , mesty wana beli cadbury n mkn cadbury tue skit demi sedikit , dari yg kcik sampai cadbury pling besar wana beli , puaskan mkn ... ishhh2 gemok nnty .. ouucchhh dont worry cos da lame wana mkn cadbury ta penah bdan wana naek , but pp biasalah mcm mak wana kate pp dah mcm doraemon . HAHA ! tak suke ..huhh ! but dengan cadbury juge tercipta knangan mnis dan pahit wana , kenape ? ta payah laa tahu kan . hahaaa , aishhh bek tayah cite always privacy . but mmg ta bole cite pon , ex bf or bf wana jew yg tao :) 
but now tade bf lagi ! hmm tue je lah kot , wana letak koleksi pic wana dgn cadbury okay ... tenkz cos mmbuang wktu bce cite2 wana , tata titi tutu

idop wana ceria dgn adanya cadbury :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan