hangout with new friends

assalamualaikum !!!:P
heyy ! ermmm now wana ad khidupan baru , kawan baru , bf baru , tempat baru , sume baru laa nk dikatekan , tapi tak laa total baru !!! lepas orientasi tue wana hangout ngan kawan2 baru , nak beli brg2 blik , beli slua and kemeja ! 1st cari laa kete sewe , mmg susah laa nk cri yg ksong kan !! sume full . then mmbe kate abg die dtg amek and hantar g bandar ! so follow jew laa ! nak tau tak kiteorunk kua kot mane , senior2 aja kua kot pagar tepi  . haha tayahlah nak berhadapan ngan pkguard tue kan .. eee mcm bebudak jew sume nak tndetangan tue ini . 1st kiteorunk g ECM . nak tao tak kat bawah tue ade laa jual brang mcm sepit rambut ape tu sume , cine yg jual . ade ke patot die pakse2 wana swoh beli , ee bengong laa cine tue , rase cam nak maki jew , tapi kang malu plak kat situ ! sabor je laa ! then wana just amek 1 brang jew , tue pon rm5 , just sepit kecik tue jew , haishhh ! lao g butik takdo laa mnde alah kecik tue hrge mcm tue

   then kiteorunk grak g mega mall lak , wana cari sua ngan kemeja ta jmpe2 . eee tao je lakan wana ny , byk plihan lao shopping ! sampai jew mega tros cari port tok makan , lapa kott dari pg tak makan , last2 cari pnye cari port best , trmasok pzza hut lak . ehhh ehh mahal .. haha ! eee mmbazir ! tapi makan jugak kan ,
haaa ! amek mu !!! bnyak ta mkn , tp ta abes pon .. hehe ! biaselah tong kecik . then pgy cari sua , dpat 2 helai , base laa campus ny ta bole pkai jeans time class , tapi suasane mcm ape ntah mybe mcm tetttttt ! haha .. then pgy laa saloon nk p cuci rambut , dah 1week rmbut basah2 ikat pkai tdung time orientasi , rase len mcm je rmbut ny . mira , siti and mas bole pulak tnggal wana kat situ , perasaan takot mmg ade lakan . last2 dorunk dtg alek
  pastu siti nk p TC ngan mmbe2 yg len , wana ngan mira tak ikot , p laa men bowling due org je kot . pastue tatao nk balik ngan ape . ahh suda ! nek teksi takot lak . last2 selamat my PRINCE "taufiq husain" dtg mega , die nk men bowling !!! die g ngn mmbe2 die , mmg tak segan la wana kan 1st jmpe kawan2 die lak tue . . . pastu tnggu la die men bwling smpai 3 game . da laa dlm tue sejuk tak tahan wana ! kua laa g karok ngan mira jap ! dengan dak laki mane ntah ajak snap pic same , ehh bangang laa , wana katelaa "bf sy kat situ , so sorry yehh" pastu die ckp ape ntah !!! tnggu pnye tnggu smpai kol 10 lbey . baru blik , pastu tnggu teksi ! dan2 ujan lakkan mmg terbaikk , brtambah laa sejuk . btw tenkz too my prince cos lindung wana dri hujan , awwww <3 !!! i love u biy :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan