happy new year

assalamualaikum :)
alhamdullilah dah sampai taun 2012 ! semuanya masih okayh lagi kann :D ,
haa lao cite sal taun baru ny , mesty sume sebok nak buat azam baru kan , but wana ase wana takde azam kot cos taun lepas nyeww azam pon tak tercapai lg , hahaha ! susah sgat kot nak capai azam tue "mnjadi seorang anak n manusia yg cermelang , gemilang dan terbilang" haa tue laa azam taun lepas wana , tp ape yg capai taun lepas sumenye hampehh ! hahahah ...ngokngex lerr wana oiii ...
  if wana tak ado azam baru , but wana ade keinginan nak memiliki sesuatu yang wana nak sesangat . hehe nak tao ape taun ny yg wana nak sngat beli n dapat !

CAMERA CANON EOS 1100D
RAMBUT MCM NIEY ^^"

haaa ! tue jew laa keinginan wana , lao rambut mcm tue sure dapatnyew laa . if nak beli brg2 berikot  nafsu tue nafsu .. hahaha ! if nak dapatkan brg2 tue kenelaa cari duet sndrikan , sbb beli gune duet hasil titik peluh sndri lebeyh memuaskan :D . so nnty if cuty sem wana kije laa try kumpul duet , mane tao dpat jgak beli kan ,  hehehe :D insyaallah .. amin amin aminnnn !












Tiada ulasan:

Catat Ulasan