Wafiq Bearbear c(:

hollow :)
28.3.2012 , love love and love . hehehe :) , actually wana kua ngan cik boifren . seronok sngat2 . cos ntah laa , sbb kua ngan org trsyang kan mestilah seronok . btw lg beberape hri jew lg kiteorunk berpisah , i mean tak jmpe bkan clash kan , ouchh , mintak2 lak tak kan . cik boifrien da start cuti , 2 blan lak tue , then nty die msok blik study wana lak cuty 2 blan , mknenyew 4 blan laa kan tak jmpe , hmmmmm nk ngis :'( , rindu laa nty . btw bear ny pganti cik boifren tok 4 blan , hmm , bole ke ganti ?

for cik boifren =>
biy tenkz tok bear ni
4bln tak jmpe , cmne kan . i dnt know nk bygkn cm ne !
cty sminggu pon  rase sedeyh sesangat . ni 4 blan , hmmm
biy dont worry kayh , you always in my heart 
sy sayang awak sangat , love u
hope 4 bln nty tade jdy pape kat relay kite .
iwillmissyou sayang :'(

demam :(



hollow :)
what's happen with me ? im sick now :(
actually wana da dmam 5 hari dah , but still tak oke , btw due hari lepas wana ade g klinik ngan bestfwen wana , dkter kate tekak wana pelik and ade jangkitan kuman , haishh ntah laa , sape yg pelik actually , tekak wana or doktor tuhh .. aneh jew .. heee , so die bg laa ubat mcm2 . haishh mlasnye nk telan ubat , hmmm . but now still tak okayh . mcm mane niey ? tak larat dahh . . . wana rase wana tahu sbb ape wana sakit , pening and mcm2 , mybe sbb

> banyak pk masalah
> kurang makan
> kurang rehat
> lewat tido
> kurang mandi
> slalu kene hujan

haaaa ! mybe sbb tue kot . . . harap sngat2 dmam ny cpat sembuh and takde effect pape . cos risau takot sakit mnde len plak . taknak laa idop bergantung ngan ubat jew . because i want to be a strong girl . " doakan wana cepat sembuh okayh "

# please . jngan bg maslah  kat wana , wana dah letih pk .  kpale sakit tiap-II mase bile pk kan mslah-II .  wana da malas nak pk and  taknak pk lagi .. , whats next ? enough for me :'(