demam :(



hollow :)
what's happen with me ? im sick now :(
actually wana da dmam 5 hari dah , but still tak oke , btw due hari lepas wana ade g klinik ngan bestfwen wana , dkter kate tekak wana pelik and ade jangkitan kuman , haishh ntah laa , sape yg pelik actually , tekak wana or doktor tuhh .. aneh jew .. heee , so die bg laa ubat mcm2 . haishh mlasnye nk telan ubat , hmmm . but now still tak okayh . mcm mane niey ? tak larat dahh . . . wana rase wana tahu sbb ape wana sakit , pening and mcm2 , mybe sbb

> banyak pk masalah
> kurang makan
> kurang rehat
> lewat tido
> kurang mandi
> slalu kene hujan

haaaa ! mybe sbb tue kot . . . harap sngat2 dmam ny cpat sembuh and takde effect pape . cos risau takot sakit mnde len plak . taknak laa idop bergantung ngan ubat jew . because i want to be a strong girl . " doakan wana cepat sembuh okayh "

# please . jngan bg maslah  kat wana , wana dah letih pk .  kpale sakit tiap-II mase bile pk kan mslah-II .  wana da malas nak pk and  taknak pk lagi .. , whats next ? enough for me :'(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan