Katil Untuk Penggila Facebook

assalamualaikum
hollow . hewwheww ^______^

nak share cerita lgi ni . pada korang-korang yg penggila facebook , ni haa katil tok korang , wana dah jumpe dah ni , cantik lorhhh . tapi katil tok penggila blog takde . huhu .






















> ok tak ? mcm ni kan senang , complete . siap bentuk facebook lagi . yuhuuu . nak jugak lahh , tapi ade jual ke ?

kasut unik

assalamualaikum :)
okayh nak share ni , pasal kasut - kasut unik . wana godeh - godeh dalam internet ni terjumpe pulak gambar - gambar kasut unik ni . jum intai - intai . mane tahu kan u all suka salah satu kasut unik dalam gambar ni





kasut berbentuk gelosor
ehh bentuk ape ni , mcm lestik jeh

kasut bentuk anjing , bole pakai ke ?
kasut bentuk kaki , ee takot la nk pakai

comel , kasut bentuk kereta

kasut bentuk burung , cantik tak ?
> dah tengok kan , gambar- gambar kasut unik tadi , korunk suke yg mane ? kalau pakai g jalan-jalan agak2 kene gelak tak ehh ? heheheheheh :D

Rumah Berbentuk Cengkerang

 Hollow :)
rumah berbentuk cengkerang ? hmmm . . . bunyi mcm unik je kan . apenyew ??? okayh wana ade cari2 pasal rumah ni , tetibe jeh terjumpe pasal rumah cengkerang ni , mybe ade yg dah tahu kan , tapi pade sape2 yg tak tahu lg pasal keunikan rumah berbentuk cengkerang ni , wana nak share kayh . cantik sngat , hati ni klau boleh nak saje kan rumah mcm ni , tp mcm mane , mesti mahal kan , huhuhu , kat malaysia ni tak tahu lah wujud tak lg rumah mcm ni . jum kite tengok2 ape yg unik dlm rumah berbentuk cengkerag ni :)


ni plan rumah berbentuk cenkerang

keadaan rumah berbentuk cengkerang pd waktu siang


keadaan dapur simple tp unik

ruang tamu , cantik kan :)
keadaan rumah cengkerang pada waktu malam


haaa ! macam mana ? cantik kan ? kalau lah ade rumah or hotel macam ni kat malaysia ni , mesti seronok and ramai pengunjung kan, sebab unik kot :) heeeee .

Sugar Glider



hollow :)
now nak bercerita pasal sugar glider . okayh skunk rmai jgak orang bela haiwan spesis ini . harganya pon beratus jgaklah kan , tapi sape yg suke sngat ngan haiwan sugar glider ni , beratus pon snggup beli . memang comel kan , kalau wana pon , mesti nak jgak . die hyperactive and comel . mcm kelawar pon ade jgak mcm tupai pon ade jgak . sng ckp unik la kot binatang ni :)