Gaya Rambut Unik


Assalamualaikum
Hello 

yess ! sekarang nak share tentang garay tambut yang unit , mane la tahu kan u all nak pergi saloon and tak tahu nak buat style ape , haa ! ni dia style rmbut yg unik , cubelah kalau berani . huhu , macam2 trend sekarang ni . so jom kite tengok gaya rambut mnjadi plihan :)

gaya rambut easyhand
ehh rambut pon ade misai tao
boleh terbang dengan rambut bergini
sexy kan rambut mcm ni , kiss hair
yg ni u all pk la gaya ape tue

4 ulasan:

  1. Hihihihi..

    Lucu sekali tatanan model rambut ape itu..


    Salam


    Tabita Skin Care

    BalasPadam
  2. hahahahhaa.. helikopter pun ada..haha

    BalasPadam
  3. iHermanescence : ini semua dandanan rambut yang pelik - pelik , lucu kan :)

    BalasPadam
  4. boni kacak : haha , itulah .. rambut style helikopter pon ade

    BalasPadam