Kek Warna Warni

Assalamualaikum & Hello

Hai semua , wana nak kongsi satu benda ni , mesti you all suka kan kek warna warni , kek ni cantik sangat , comel , sweet , menarik dan boleh in love lagi bila nampak kan , ape ntah lagi bila perut tu dah menangis kelaparan , first wana jumpe kek ni dah rase mcm dah in love sampai nak mkn pun tak sampai hati sebab kek warna warni ni cantik sangat . okay dari wana cerita panjang - panjang tak tunjuk gambarnya tak seronok jugak kan

 



haaa , so macam mana , cantik kan kek ni  ? . hari lahir wana tahun depan , wana nak kek macam ni jugak lahh , untuk wana je tetamu beli kek lain , hehehe :) okay , ini je nak cerita sebernanya . Terima Kasih sebab sudi baca . nyummy nyummy sedapnye lahaii ^.^"

2 ulasan:

  1. comelnya kek ni..rasa sayang pulak nak makan...

    BalasPadam
  2. boni kacak : comel kan kek ni , hehe :)

    BalasPadam