aktiviti baru





assalamualaikum semua , hari ni nak cerita tentang aktiviti baru wana masa cuti semester ni ,sekarang wana sedang kerja dekat butik avon MITC , melaka . bosan la duduk rumah tak ada buat apa-apa , kalau kerja boleh isi masa lapang kan .

Bracelets Colourful

 

assalamualaikum & Hello

wana nak cerita tentang bracelets ni , wana nak bracelets macam ni , wana nak banyak - banyak sebab nak bagi kat semua kawan - kawan . tapi tak jumpa lagi laa , selalu nampak yang corak - corak taknak laa , tapi cantik kan warna biru muda tu , sweet sweet je warna dia , pink pun cantik jugak . alaaa nak semua , nak cari laa sampai jumpa . nanti mesti korang salah seorang kawan yang dapat pakai bracelets ni dari wana , hee sukanya :)

Lomo

 

Assalamualaikum & Hello

okay sekarang wana nak cerita tentang Lomo , haaa kawan wana suka sangat dengan camera ni , unik katanya , tapi memang unik pon . comel , hot and spicy lagi . hehee . style , tapi wana rasa macam camera mainan pun ye jugak  , tapi rasanya orang - orang yang pelik je yang suka benda - benda yang pelik ni . wana pun nak rasa apa style nya lomo ni , nampak macam biasa . mana tahu luar biasa kan , comel ada dah . heheheee . "Anyss Lee" untuk kau ni , suka si Lomo ni kan , nah nah :)