Lomo

 

Assalamualaikum & Hello

okay sekarang wana nak cerita tentang Lomo , haaa kawan wana suka sangat dengan camera ni , unik katanya , tapi memang unik pon . comel , hot and spicy lagi . hehee . style , tapi wana rasa macam camera mainan pun ye jugak  , tapi rasanya orang - orang yang pelik je yang suka benda - benda yang pelik ni . wana pun nak rasa apa style nya lomo ni , nampak macam biasa . mana tahu luar biasa kan , comel ada dah . heheheee . "Anyss Lee" untuk kau ni , suka si Lomo ni kan , nah nah :)

                                              
                                              
                                              
                                                

1 ulasan: