Hairstyle

Assalamualaikum , hello followers bebiewanablogspot . Auchhh so banyak style haircut kan . Mana yang u all minat ? Style right ?Totally for girls , for you guys ? Sorry tak menyempat nak ambil . Hee .... okay now hairstyle wana sama macam rambut no 3 mula dari kiri tu . Yeahhh indie girl :)

Clyra Comel

Assalamualaikum and hello 
Haaa .... comel kan picture atas tu . Nama dia clyra , wana yang bagi nama dia sebab dia macam comel je , hee . Clyra ni sejenis kotak untuk mengisi telur atau gula - gula sesuai untuk perkahwinan atau events . Clyra ni from china so bertemu dengan tuan yang nakal , memang jahanam la ceritanya . Hee . Sorry clyra :)

Hello World


Assalamualaikum & Hello

Yaww world , miss me or not ? haha . dah lama rasanya tak update blog "cerita si gadis a.k.a bebiewana blogspot" berhabuk teruk ni *fuhh fuhh bagi kemas sikit . so dah lama tak update makin banyak la ceritanya , macam - macam jadi dalam hidup wana lepas berhenti dari avon  , nak update tapi malas tu kuat sangat , haihhh tak tahu nak tolak malas tu macam mana tambah lagi lappy ni menjadi - jadi gila dia , now dah bulan ramadhan , sekejap je kan nanti dah nak raya , mesti ramai yang update pasal colour baju raya la , kueh raya , lagu raya . woahhhh meriah ! for raya planning family macam sangat - sangat packed , macam tak sempat sangat nak beraya dengan kawan - kawan sekolah , tu satu buat mood jadi spoil then raya kedua dah kena gerak kuala lumpur beraya rumah sedara after that teruskan perjalanan ke trolak perak "cousin bertunang" lepas habis majlis maybe terus balik kg kat parit buntar , perak . balik tu singgah cameron , singgah balik kuala lumpur then mak dan abah hantar wana kat melaka . adoiii  panjang perjalanan , cukup ke cuti seminggu ? macam tak merasa pula . tak beraya sangat laa tahun ni , baju raya pun macam nak taknak je beli . haihhh mood raya ohh mood raya , come to mummy please . heee ^_^ . okay dah lah merepek , habis cerita pelik nanti wana cerita , so lepas lappy ni dah totally sihat , inshaAllah wana upgrade page blogger bebiewana blogspot ni , tahun baru mesti semua nak baru kan . so wait je laa , itu pun kalau rajin lah . hee . okay followers blog wana or siapa - siapa yang singgah yang sudi baca wana berceloteh tanpa ending yang baik , wana harap u all jaga kesihatan , jaga keselamatan , nak raya kan . selamat menyambut bulan ramadhan and selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin . later wana update lagi . bye ,, assalamualaikum 

Key Chain Eiffel



Assalamualaikum
Hello
Hye my beloved followers , malam ni wana terasa macam rajin nak update blog lah sebabnya bosan sangat - sangat . kalau lah ada orang call sebelum tidur buat wana tersenyum mesti seronok kan ? bila lah dapat situasi macam tu . ye lahh asyik busy je mengalah kan orang politik . hahaha ^.^ . tapi kan ramai yang tak percaya wana ni single , kenapa ? wana tak layak single or tak boleh di percayai ? #ehh ehh nampak tak muka jujur ni tau . heee . okay baru teringat hari tu kat butik ada seorang credit dealer ni , dia ni macam top dealer lah kat area melaka ni , her name is kak K . nak tahu tak apa al kisahnya ? 
haaa see , key chain eiffel from paris , arghhhh bertapa gembiranya masa tu , ye lahh wana kan suka paris , sebab tempat dia romantic , cuma tak dapat nak pergi sana , even dapat key chain ni pun rasa seronok . ouhh  by the way thanks to kak K sebab belikan untuk wana .haa bukan dapat barang from paris je ,  new york  and chiang mai pun dapat juga . biasalah sesiapa yang jadi top - top credit dealer avon ni akan selalu pergi travel , ABB avon macam wana ni belum tentu dapat pergi travel dengan mereka . okay lah next time wana update lagi tau , nights you all :)

2013 For You



Assalamualaikum
Hello

Ehhh , lama dah tak update blog , fuhh fuhh *tiup habuk* , tak ada apa nak diceritakan sebernanya , haa sekarang wana dah di dalam pekerjaan , ermm wana dah berhenti  berlajar . kenapa ? ada beberapa masalah sikit *abaikan* ! sekarang wana kerja sementara dekat one women resources Avon MITC, melaka . so siapa - siapa yang berminat tentang kecantikan datang yeee . kalau ada yang baru nak guna barang avon , wana akan explain satu persatu , okay stop cerita pasal kerja . sekarang nak cerita tentang rambut pula , ingat tak dulu wana nak sangat buat rambut curl - curl ni . haaa now , kat atas tu la hasilnya , but the way thanks for saloon dekat rumah tu sebab buat rambut wana jadi macam ni , suka sangat :) . ehhh nanti wana update blog lagi tau . bye bye , miss you all :)