2013 For You



Assalamualaikum
Hello

Ehhh , lama dah tak update blog , fuhh fuhh *tiup habuk* , tak ada apa nak diceritakan sebernanya , haa sekarang wana dah di dalam pekerjaan , ermm wana dah berhenti  berlajar . kenapa ? ada beberapa masalah sikit *abaikan* ! sekarang wana kerja sementara dekat one women resources Avon MITC, melaka . so siapa - siapa yang berminat tentang kecantikan datang yeee . kalau ada yang baru nak guna barang avon , wana akan explain satu persatu , okay stop cerita pasal kerja . sekarang nak cerita tentang rambut pula , ingat tak dulu wana nak sangat buat rambut curl - curl ni . haaa now , kat atas tu la hasilnya , but the way thanks for saloon dekat rumah tu sebab buat rambut wana jadi macam ni , suka sangat :) . ehhh nanti wana update blog lagi tau . bye bye , miss you all :)

3 ulasan: