Key Chain Eiffel



Assalamualaikum
Hello
Hye my beloved followers , malam ni wana terasa macam rajin nak update blog lah sebabnya bosan sangat - sangat . kalau lah ada orang call sebelum tidur buat wana tersenyum mesti seronok kan ? bila lah dapat situasi macam tu . ye lahh asyik busy je mengalah kan orang politik . hahaha ^.^ . tapi kan ramai yang tak percaya wana ni single , kenapa ? wana tak layak single or tak boleh di percayai ? #ehh ehh nampak tak muka jujur ni tau . heee . okay baru teringat hari tu kat butik ada seorang credit dealer ni , dia ni macam top dealer lah kat area melaka ni , her name is kak K . nak tahu tak apa al kisahnya ? 
haaa see , key chain eiffel from paris , arghhhh bertapa gembiranya masa tu , ye lahh wana kan suka paris , sebab tempat dia romantic , cuma tak dapat nak pergi sana , even dapat key chain ni pun rasa seronok . ouhh  by the way thanks to kak K sebab belikan untuk wana .haa bukan dapat barang from paris je ,  new york  and chiang mai pun dapat juga . biasalah sesiapa yang jadi top - top credit dealer avon ni akan selalu pergi travel , ABB avon macam wana ni belum tentu dapat pergi travel dengan mereka . okay lah next time wana update lagi tau , nights you all :)