Hello World


Assalamualaikum & Hello

Yaww world , miss me or not ? haha . dah lama rasanya tak update blog "cerita si gadis a.k.a bebiewana blogspot" berhabuk teruk ni *fuhh fuhh bagi kemas sikit . so dah lama tak update makin banyak la ceritanya , macam - macam jadi dalam hidup wana lepas berhenti dari avon  , nak update tapi malas tu kuat sangat , haihhh tak tahu nak tolak malas tu macam mana tambah lagi lappy ni menjadi - jadi gila dia , now dah bulan ramadhan , sekejap je kan nanti dah nak raya , mesti ramai yang update pasal colour baju raya la , kueh raya , lagu raya . woahhhh meriah ! for raya planning family macam sangat - sangat packed , macam tak sempat sangat nak beraya dengan kawan - kawan sekolah , tu satu buat mood jadi spoil then raya kedua dah kena gerak kuala lumpur beraya rumah sedara after that teruskan perjalanan ke trolak perak "cousin bertunang" lepas habis majlis maybe terus balik kg kat parit buntar , perak . balik tu singgah cameron , singgah balik kuala lumpur then mak dan abah hantar wana kat melaka . adoiii  panjang perjalanan , cukup ke cuti seminggu ? macam tak merasa pula . tak beraya sangat laa tahun ni , baju raya pun macam nak taknak je beli . haihhh mood raya ohh mood raya , come to mummy please . heee ^_^ . okay dah lah merepek , habis cerita pelik nanti wana cerita , so lepas lappy ni dah totally sihat , inshaAllah wana upgrade page blogger bebiewana blogspot ni , tahun baru mesti semua nak baru kan . so wait je laa , itu pun kalau rajin lah . hee . okay followers blog wana or siapa - siapa yang singgah yang sudi baca wana berceloteh tanpa ending yang baik , wana harap u all jaga kesihatan , jaga keselamatan , nak raya kan . selamat menyambut bulan ramadhan and selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin . later wana update lagi . bye ,, assalamualaikum 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan