Hairstyle

Assalamualaikum , hello followers bebiewanablogspot . Auchhh so banyak style haircut kan . Mana yang u all minat ? Style right ?Totally for girls , for you guys ? Sorry tak menyempat nak ambil . Hee .... okay now hairstyle wana sama macam rambut no 3 mula dari kiri tu . Yeahhh indie girl :)

Clyra Comel

Assalamualaikum and hello 
Haaa .... comel kan picture atas tu . Nama dia clyra , wana yang bagi nama dia sebab dia macam comel je , hee . Clyra ni sejenis kotak untuk mengisi telur atau gula - gula sesuai untuk perkahwinan atau events . Clyra ni from china so bertemu dengan tuan yang nakal , memang jahanam la ceritanya . Hee . Sorry clyra :)