New Hairstyle

Assalamualaikum and hello.....
Fuhh ... terasa lama tak mengupdate blog yang tercinta ni , macam mana hari anda ? Bagus... ? Hehee . Okay okay ... nak jerittt ni , nak cerita wana dah potong rambut , bukan halfcut but fullcut tau ... ingat dulu nak ala-ala anzalna , last-last jadi adira pulak , hahaha ... mula-mula rasa macam waooooo !!!! Rambut baru , nampak macam havoc je #perasan!! Hari kedua dan ketiga baru terasa macam "kenapa pendek sangat ni?" , "kenapa nampak macam pengkid je ? " hahaha ! Sekejap ke rasa macam tu , then dah seminggu dah boleh terima rambut pendek siap terasa macam style la pulak , heee ! So ni lah style terbaru wana . #note , fikir banyak kali dulu baru pergi salon okay :) . Bye my beloved followers , salam


Tiada ulasan:

Catat Ulasan