Jalan - Jalan

Assalamualaikum dan hello.....
Sekarang nak berceloteh pula pasal jalan - jalan yang tak di sengajakan dengan super hero wana , heee ! Super hero ? Siapakah ? Hehehhehe . Haaa ... beralih kepada cerita jalan - jalan tadi.... lastweek punya tak tahu nak pergi mana , jadinya sampai lah ke rumah kakak dekat sri kembangan , so singgahlah berjalan dekat tempat yang wana suka nii 




Haa tahu tak kat mana ni ? Mesti tahu kan .. hehehhe , putrajaya yaww ! Salah satu tempat kesukaan wana , sebab tempat dia tenang je , mata pun sejuk je pandang , so memang selalu jugak lah lepak sini kalau pergi selangor , dulu selalu pergi dari melaka sorang lepak ngan kawan - kawan , tapi sekarang dah berduakan , so tak bosan lah ... , okay bila dah sampai sri kembangan mulalah hati ni tetiba nak jumpa bestfrend kan ... dia siap belanja karaoke lagi . Wahhh ! Itu pun salah satu aktiviti kesukaan wana .

Haaa , ni nama dia farah , otak gila - gila , boleh pecah perut bila ketawa , hehehhe ... mana tidaknya wana sampai pening ketawa punya pasal . Heheh ... okay next destinasi "bagan lalang" abang ipar jumpa kawan katanya , follow saja lah  and last destinasi ice cream room dekat nilai , nyummy nyummy , salah satu makanan kegemaran wana , okay tamat lah cerita jalan - jalan , wana sampai pening kekeyangan , ketawa and letih . Heee ... kesian cik heroo wana , layan karenah budak nakal ni . Hehe .. okay lah next time update cerita lagi , bye my beloved followers  , love you all , assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan