My Sis

Assalamualaikum and hello 

Cerita tentang kakak wana pula , kami ni sama kecil tinggi kurang sikit lah , rupa tak sama walau adik beradik , nama lebih kurang jangan akad nikah nanti tersasul pulak kan , hehe ! Haaa kami ni kalau keluar lepak sama memang menggila , lagi - lagi bila pergi shopping tempat kesukaan kami haa dekat dataran pahlawan aka dp melaka , mulalah mata mula nakal kaki tak reti duduk diam , even kadang - kadang kami bercakaran seperti anjing dan kucing tapi kami tetap together ever and ever 


Haaa .. comel tak kami , nama kakak wana ni wan nazirah nama wana pula wanazariah , tak ke tebih kurang tu , hehehe ! Apa - apa pun wana tetap sayang kakak even kadang - kadang tu salah faham , tak ada siapa yang bokeh ganti even kakak angkat sekalipun tau , love u more sis :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan