Fashionlista - Korean style part 1

Assalamualaikum & Hello

today fashionlista  tentang korean style part 1 , ramai dikalangan remaja yang mengilai dengan korean style dan lebih dikenali sebagai k-pop style. 
first entry tentang korean style , short dress hitam putih dan dipadankan dengan cap ini agak simple dan senang digayakan apabila bersantai bersama rakan-rakan atau keluar ke bandar atau tempat-tempat yang chill ... dikalangan u all yang meminati k-pop style bolehlah cuba dengan style yang chillout ni . 

CD insta Contest


assalamualaikum & hello

yeayyy !!! contest again guyss.. jom join


by @cakesdelemari "CDLSELFIE INSTA CONTEST

Contest
*Valid for cakesdelemari cupcakes only (others cdl product such- pavlova, jars etc are not included)

Post your instagram photo with comment & hashtag

Exp:
"Apparently we've been eating cupcakes all wrong, this is the proper way, om nomm!" #cdlselfie #cakesdelemari

Contest ends 16 OCTOBER 2014 • 2 Winners
• Winners will be announced on the 20 Oct 2014
• Each winner will receive Rm250 redeemable voucher for any products of cakesdelemari.
T&C Apply
• Malay / English language
• All instagram users are eligible to join
• multiple entries allowed
• Submit only your own photo
• contestants photo will be use in our page as promotion"

good luck guys :)

Cakes Delemari


assalamualaikum & hello
hey my lovely followers ... lama dah tak berceloteh dalam blog tercinta ni haa... 
okay... wana nak cerita tentang kedai cakes yg comel and sedap sangat ni... yang gambar dekat atas tu , jom jom followers blog wana kita pergi cakes delemari dekat "B-10-G,block B,putra walk,jln.pp 25, bandar putra permai seksyen 2 , seri kembangan, selangor" or likes dekat facebook "cakes delemari" and instagram " cakesdelemari " jom... wana ada dekat sini guys .. open on monday - saturday .. ramai - ramai kita datang rasa cupcakes and dessert . boleh selfie sama-sama kan.... okay guys thanks sebab sudi baca yeee..... later wana update lagi okay dear. love u :)