Beraya Di Strawberry park

Assalamualaikum & Hello
 selamat hari raya haji . macam mana raya korang ? happening tak ? beraya dekat mana ? wana raya dekat kl je .. dari seri kembangan terus ke genting . lemang ketupat semua tak nampak , nampak jalan je , kesian kan ? okay apa yang wana nak share hari ni adalah tentang kecantikan strawberry park and fashionlista berhijab ...
wana hari ni beraya di strawberry park sahaja dengan family semua , strawberry park ni berada di genting pahang , mesti korang pernah pergi kan ? bagi yang tak pernah pergi .. jom tengok apa yang best wana nak share ni , mesti korang teringin nak pergi , boleh bawa family , kawan-kawan , boyfriend or girlfriend datang tempat yang sejuk , cantik and romantis ni . jom kita tengok apa yang ada di strawberry park genting pahang


pokok lavenda

bunga daisy



ni taman lavenda ... banyak lokok yang cantik-cantik seperti bunga daisy , lavenda , rose dan lain-lain . view dia sangat cantik


okay ni pula taman cendawan ... so korang boleh lah dapatkan cendawan-cendawan segar , sangat unit tempatnya and sorry guys wana tak dapat share pic kebun strawberry sebab tak sempat nak snap kerana rushing nak balik tapi tempat ni seronok sangat so korang kene pergi okay



okay ni kita beralih ke hijablista , sempena hari raya haji wana gayakan dress hitam dan shawl berwana hot pink nampak simple and nice untuk muslimah atau intuk ke tempat-yang berkenaan ... jom share picture raya haji korang dengan wana just tag #bwb #bbwanablog  or tag @wanazara di instagram . thanks guys

Princess Style

Assalamualaikum & Hello

hey dear , korang tahu tak macam mana wana berusaha tak nak beli online pasal nak beli kain frozen ni ... dah dapat bukan main melompat - lompat , suka sangat . kenapa wana suka kain ni ? sebab nak nampak macam princess lah , princess ke tidak ? kain princess ni cantik dipadankan dengan baju warna hitam , putih atau cream . pakai pula heels kan ... wah , lagi cute and sweet lah . tengok wana padankan dengan skirt dengan baju warna cream , nice tak ? ke u all ade idea lain ? so bila dah siap berdress ala-ala princess ni mestilah pergi ke tempat yang bersesuaian kan , seperti events , party or chill dengan kawan-kawan dekat bandar .
 wana padankan dengan baju cream dengan rantai love just simple and nice untuk ke birthday party 
ni pandangan dari belakang ... princess berambut pendek .. haha ! so lets ke birthday party guys ... boleh lah u all mencuba .. dekat online pun ada jual skirt ni or dekat mall-mall berhampiran , murah je harganya .. bawah rm50 je ! so bolehlah adik-adik kita berfashionlista bersama kan . heee
kalau ada yang nak share style yang lebih menarik boleh share dekat instagram wana "wanazara" atau email di bebiewana@gmail.com