Beraya Di Strawberry park

Assalamualaikum & Hello
 selamat hari raya haji . macam mana raya korang ? happening tak ? beraya dekat mana ? wana raya dekat kl je .. dari seri kembangan terus ke genting . lemang ketupat semua tak nampak , nampak jalan je , kesian kan ? okay apa yang wana nak share hari ni adalah tentang kecantikan strawberry park and fashionlista berhijab ...
wana hari ni beraya di strawberry park sahaja dengan family semua , strawberry park ni berada di genting pahang , mesti korang pernah pergi kan ? bagi yang tak pernah pergi .. jom tengok apa yang best wana nak share ni , mesti korang teringin nak pergi , boleh bawa family , kawan-kawan , boyfriend or girlfriend datang tempat yang sejuk , cantik and romantis ni . jom kita tengok apa yang ada di strawberry park genting pahang


pokok lavenda

bunga daisy



ni taman lavenda ... banyak lokok yang cantik-cantik seperti bunga daisy , lavenda , rose dan lain-lain . view dia sangat cantik


okay ni pula taman cendawan ... so korang boleh lah dapatkan cendawan-cendawan segar , sangat unit tempatnya and sorry guys wana tak dapat share pic kebun strawberry sebab tak sempat nak snap kerana rushing nak balik tapi tempat ni seronok sangat so korang kene pergi okay



okay ni kita beralih ke hijablista , sempena hari raya haji wana gayakan dress hitam dan shawl berwana hot pink nampak simple and nice untuk muslimah atau intuk ke tempat-yang berkenaan ... jom share picture raya haji korang dengan wana just tag #bwb #bbwanablog  or tag @wanazara di instagram . thanks guys

Tiada ulasan:

Catat Ulasan