Princess Style

Assalamualaikum & Hello

hey dear , korang tahu tak macam mana wana berusaha tak nak beli online pasal nak beli kain frozen ni ... dah dapat bukan main melompat - lompat , suka sangat . kenapa wana suka kain ni ? sebab nak nampak macam princess lah , princess ke tidak ? kain princess ni cantik dipadankan dengan baju warna hitam , putih atau cream . pakai pula heels kan ... wah , lagi cute and sweet lah . tengok wana padankan dengan skirt dengan baju warna cream , nice tak ? ke u all ade idea lain ? so bila dah siap berdress ala-ala princess ni mestilah pergi ke tempat yang bersesuaian kan , seperti events , party or chill dengan kawan-kawan dekat bandar .
 wana padankan dengan baju cream dengan rantai love just simple and nice untuk ke birthday party 
ni pandangan dari belakang ... princess berambut pendek .. haha ! so lets ke birthday party guys ... boleh lah u all mencuba .. dekat online pun ada jual skirt ni or dekat mall-mall berhampiran , murah je harganya .. bawah rm50 je ! so bolehlah adik-adik kita berfashionlista bersama kan . heee
kalau ada yang nak share style yang lebih menarik boleh share dekat instagram wana "wanazara" atau email di bebiewana@gmail.com 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan