JOM MENANG CASH DAN SHOPPING VOUNCER

haa... siapa yang tinggi lampai yang sedang berpakaian seperti superhero tu ? mesti korang terkejut kan bila nampak abang berbaju biru ni di pavilion , apa yang dia buat dekat situ ?

haaa ... mesti nak tahu kan ? meh sini nak cerita , ni la EffortlessMan yang korang nampak dekat pavilion tu , superhero untuk campaign lazada . nak bagitahu ni lazada sekarang tengah menganjurkan 2 contest , dapat hadiah best u all  , hadiah apa ? jeng jeng jeng.......
dapat cash dan shopping vouncer , haaa ... pada yang suka shopping online , apa lagi ? ni la peluang yang baik untuk shopping after raya . hehehhe

mesti ada yang tak sabar- sabar kan ? okay wana bagitahu cara macam mana nak join contest ni

Contest Pertama ­ 
Hadiah RM100 cash untuk 2 pemenang setiap hari 
  1. Selfie bersama EffortlessMan dan tag #LazadaMalaysia #EffortlessManHunt  beliau akan berada di sekitar KL atau ketahui update di Facebook Page Lazada tentang lokasi EffortlessMan) haaa.. jumpa je terus ajak selfie :)
  2. Upload gambar  di Facebook berserta hashtag #EffortlessManHunt dan #LazadaMalaysia 
  3. Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti sendiri



Contest Kedua­
Hadiah RM100 shopping voucher untuk 3 pemenang setiap hari 
  • Tinggalkan komen di page ini : http://www.lazada.com.my/effortless­manhunt/ 
  • Teka dimana tempat seterusnya EffortlessMan akan pergi. 
  • Siapa dapat teka dengan betul atau paling hampir dengan lokasi sebenar, anda berpeluang untuk menang. 

contest & Sale ini berlangsung dari 27 july 2015 hingga 31 july 2015 
 untuk maklumat lebih lanjut korang boleh click link ni 






untuk maklumat lebih lanjut :


GOODLUCK KORANG :) !!!

1 ulasan: